Μουσικό Εργαστήρι

                    Δημήτρη Ρακιτζή                    

Κάνε το ταλέντο σου επάγγελμα ή χόμπι.

«Μουσικό Εργαστήρι ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΚΙΤΖΗ»

Για παιδιά και ενήλικες, αρχάριους, ερασιτέχνες,επαγγελματίες.

   Η σπουδή και η μαγεία της τέχνης μουσικών οργάνων (εγχόρδων, πνευστών, κρουστών) και τραγουδιού λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής στο «Μουσικό Εργαστήρι Δημήτρη Ρακιτζή» διδάσκεται  από το δημιουργό Δημήτρη Ρακιτζή  και τους συνεργάτες του. Για μας επιβάλλεται να διδάξουμε σε νέες και νέους ό,τι διδαχθήκαμε από παλαιότερους μεγάλους δεξιοτέχνες σε σημερινά πρότυπα και δεδομένα. 

  Διδάσκεται :

  1. Η λαϊκή και κλασική αρμονία κατ’ επιλογή του μαθητή
  2. Η δεξιοτεχνία σε επίπεδο πρακτικής των οργάνων
  3. Η ερμηνεία του λαϊκού τραγουδιού σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο με καθοδήγηση και από κλασική διδασκαλία κατ’ επιλογή του μαθητή.

Παρέχεται :

  1. Η δυνατότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα ηχογράφησης σε επαγγελματικά studios έτσι ώστε να παρακολουθείται η εξέλιξη του μαθητή από τον ίδιο τον μαθητή και από τον διδάσκαλο.
  2. Η δυνατότητα επαφής και γνωριμίας υπό μορφή σεμιναρίου από επώνυμους σολίστες κάθε οργάνου.

Η αποκόμιση γνώσης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης από το «Μουσικό Εργαστήρι ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΚΙΤΖΗ» σου δίνει τη δυνατότητα να γίνεις επαγγελματίας μουσικός

α) σε live εμφανίσεις

β) σε συμμετοχές στη δισκογραφία εταιριών και studios επεξεργασίας ήχου.

Ψυχική ανάταση, δημιουργικότητα  και διασκέδαση είναι το σημαντικότερο που αποκομίζεις απ'τη σπουδή στο Μουσικό Εργαστήρι ¨Δημήτρη Ρακιτζή".

Όργανα που διδάσκονται :

Μπουζούκι τρίχορδο και τετράχορδο, Τζουράς, Μπαγλαμάς, Saz, Λαούτο, Ούτι,  Ηλεκτρική και Ακουστική Κιθάρα, Μπάσο, Βιολί, Ποντιακή Λύρα, Κλαρίνο, Νέι, Τουμπερλέκι, Κρουστά, Τύμπανα, Ακορντεόν, Πλήκτρα.